ΜΙΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ

Συγχαρητήρια στον Σταύρο Θεοδωράκη για την επανεκλογή του.

Ελπίζω εγώ να κάνω λάθος και το Ποτάμι να ανακάμψει υπό την ηγεσία του. Η δική μου προεκλογική εκστρατεία, μέσα σε επτά ημέρες συγκέντρωσε σχεδόν το 12% του Συνεδρίου. Δεν θα ήταν αυτό δυνατόν χωρίς την εντατική δουλειά της ομάδας εθελοντών που μαζεύτηκαν αυθόρμητα τις τέσσερις τελευταίες ημέρες για να στηρίξουν ένα δημοκρατικό Ποτάμι. 

Η ομάδα δούλεψε σκληρά αλλά και με οργάνωση και κατάφερε να μαζέψει σχεδόν 140 υπογραφές για την υποψηφιότητα μέσα σε λίγες ώρες μοιράζοντας τα φυλλάδιά μας και το υλικό μας. Αγωνιστήκαμε νομίζω με ωραίο τρόπο για τις ιδέες μας.

Pavlos_Synedrio.PNG

Η αφετηρία της υποψηφιότάς μου ήταν το θέμα της εσωκομματικής δημοκρατίας και οργάνωσης. Κερδίσαμε ορισμένα πράγματα, όπως την απόσυρση από τον Σταύρο λίγο πριν ξεκινήσει το Συνέδριο της αντιδημοκρατικής διάταξης που απαγόρευε την οριζόντια επικοινωνία και οργάνωση των μελών του Ποταμιού.

Αλλά η υποψηφιότητά μου δεν ήταν μόνο γι αυτό. Στις δύο επτάλεπτες ομιλίες μου περιέγραψα ένα ιδανικό κοινωνικής δικαιοσύνης που ελπίζω καποια στιγμή θα γίνει κοινός τόπος στο Ποτάμι. Ο αγώνας γι αυτό συνεχίζεται.

Είμαι σίγουρος ότι το Ποτάμι είναι η μαγιά του καινούργιου. Στις δύσκολες μάχες της χώρας που έρχονται, θα είμαστε πάλι παρόντες. Το Ποτάμι βγαίνει καλύτερο και ελπίζω σοφότερο απο το Συνέδριό μας.

Ας στηρίξουμε τώρα όλοι τον Σταύρο για το καλό του κινήματός μας και, ιδίως, για το καλό της χώρας.

Επιστρέφω στους εθελοντές. Η εκστρατεία των επτά ημερών δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την βοήθεια όσων έδειξαν έμπρακτα ότι για αυτούς το καθήκον του αγώνα είναι πιο σημαντικό από την γλύκα της νίκης. Για αυτό είμαστε στο Ποτάμι. Για αυτό θα αλλάξουμε τη χώρα.

Σας ευχαριστώ!

 #‎giatopotami

 

omada_synedriou.jpg