Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

O Παύλος Ελευθεριάδης, μαζί με τον Τάσο Καρκαντζέλη, παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου την πρότασή του για το Ποτάμι. Η πρόταση βασίζεται σε τέσσερα σημεία: Ανανέωση, Συλλογικότητα και Δικαιοσύνη. Ο κ. Ελευθεριάδης είπε τα εξής:

"Οι ιδέες μας για μεταρρύθμιση και δικαιοσύνη παραμένουν πρωτοπόρες. Παράλληλα όμως Ποτάμι ως κόμμα είναι σήμερα ένας δυσλειτουργικός και συγκεντρωτικός οργανισμός που δεν μπορεί να περάσει τα μηνύματά του στην κοινωνία. Το Ποτάμι πρέπει να αλλάξει.   Όλα αυτά πρέπει να τα συζητήσουμε ανοικτά. Σε αυτό αποσκοπεί η υποψηφιότητά μου. Γι αυτό ζήτησα από τον Σταύρο Θεοδωράκη να έιναι ο πρώτος που θα υπογράψει την υποψηφιότητά μου. Είμαι από την πρώτη στιγμή στο Ποτάμι. Έχω δώσει όλες τις μάχες του, μαζί με πολλούς από εσάς. Τώρα θέλω να δώσω την μάχη της ανανέωσής του. Ελπίζω την Δευτέρα να είμαστε πιο ενωμένοι, πιο σοφοί, και πιο δυνατοί."

Το πλήρες κείμενο της παρουσίασης, που θα διανέμεται και στους Συνέδρους του Ποταμιού από αύριο, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του, εδώ.

Pavlos_Eleftheriadis_Gia_to_Potami.PNG

Pavlos_Potami_Press_Conference.png

Pavlos_Tasos.png

Showing 2 reactions