Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ

Δημοσιεύτηκε στο sportdog.gr, 12/12/2014

O Αντώνης Πανούτσος γράφει για τον Παύλο Ελευθεριάδη εδώ.

Panoutsos.jpg"Τώρα για τον εντελώς καινούργιο νέο νόμο που θα περάσει ο νέος υφυπουργός αν είναι του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρω ποιος θα αναλάβει, αλλά στις προσδοκίες the sky the limit. Ας πούμε στην αστυνόμευση κάτι για να σταματήσουν οι προβοκάτσιες της αστυνομίας; Στις τελευταίες διαδηλώσεις στα Εξάρχεια βγήκε ένα βίντεο που δείχνει έναν ματατζή να βάζει μια μολότοφ που δεν έχει σκάσει σε ένα σακίδιο. Οι νοικοκυραίοι και οι φιλελέδες θα πούνε ότι την καβάτζωσε για να μην την ξαναπετάξουν.

 Οι υποψιασμένοι όμως που δεν μασάνε, ξέρουν ότι την κράτησε για να τη βάλει σε σακίδιο διαδηλωτή. «Και αν δεν έχει σακίδιο;». Τότε του κρεμάει το σακίδιο, γιατί τα ΜΑΤ όπως ο στρατός με την επιμελητεία ακολουθούνται από βοηθητικούς με πολλά σακίδια που έχουν βαφτεί μαύροι για να νομίζει ο κόσμος ότι πουλάνε τσάντες. 

Στον νέο νόμο ΣΥΡΙΖΑ για τον αθλητισμό το πρώτο που πρέπει να εξασφαλιστεί είναι η ισότητα. Η απλή λύση θα ήταν να δοθούν στους χούλιγκαν χημικά, αλλά η ψαγμένη είναι να δίνονται στους ματατζήδες καρέκλες. Πλαστικές για την ισότητα, αλλά η κρατική βία δεν τιθασεύεται από νόμους. «Καταγγέλουμε την επίθεση των ματατζήδων, που εναντίον των διαδηλωτών πέταξαν πολυθρόνες, ξαπλώστρες και έναν καναπέ».

 Τις καταγγελίες φυσικά δεν θα μπορεί πια να κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου που θα έχει γίνει υπουργός Δικαιοσύνης και θα έχει λύσει το πρόβλημα της χωρητικότητας των φυλακών χάρη στον εμπνευσμένο νόμο για τις εκπαιδευτικές άδειες. Σύμφωνα με τον νόμο που προτάθηκε και θα περάσει αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλειοψηφία, η άδεια θα δίνεται αυτόματα εκτός αν η διοίκηση αποδείξει «με ασφάλεια και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας θα βλάψει ή θα θέσει σε άμεσο κίνδυνο υπέρτερο έννομο αγαθό». Επειδή όμως όπως έγραψε χθες ο Παύλος Ελευθεριάδης του Ποταμιού «η απόδειξη μελλοντικού γεγονότος �πέραν πάσης αμφιβολίας� δεν έχει ακόμα γίνει δυνατή από τους νόμους της φυσικής ή της λογικής», σημαίνει ότι όποιος περνάει σε ανώτατη σχολή βγαίνει.